عمل کوچک کردن سوراخ بینی چیست؟

همانند سایر قسمت های بینی، تغییر اندازه سوراخ های بینی هم اهمیت خاصی دارد؛ اندازه، شکل و عرض سوراخ بینی هر فرد متفاوت است و هر بیمار، انتظارات متفاوتی برای شکل و اندازه آن دارد. لبه های بیرونی سوراخ بینی، از یک بافت چرب، فیبری و نرم تشکیل شده است؛ اندازه، ضخامت و میزان گشادی سوراخ بینی هر فرد، به مقدار این بافت فیبرو چربی بستگی دارد. شما در صورتی که ساختار و شکل سوراخ بینی تان را دوست ندارید، می توانید برای عمل کوچک کردن سوراخ بینی یا آلارپلاستی اقدام کنید. در ادامه با ما در این مقاله که به صورت اختصاصی توسط مجموعه دکتر محسن رشیدی جمع آوری شده است، میفهمیم که عمل کوچک کردن سوراخ بینی یا آلارپلاستی چیست؟

عمل کوچک کردن سوراخ بینی یا آلارپلاستی چیست؟

افرادی که احساس می کنند سوراخ های بینی شان بیش از حد بزرگ، گشاد و یا بد شکل است، می توانند عمل جراحی کوچک کردن سوراخ بینی را در نظر بگیرند. این جراحی، آلارپلاستی نام دارد و با این روش می توان سوراخ های بینی را باریک، کوچک تر و یا حتی بازتر کرد.

اگر نمی دانید که این جراحی برای شما مناسب است یا خیر، از این روش استفاده کنید. یک خط نامرئی از گوشه داخلی چشم تا چانه تان تصور کنید. اگر سوراخ های شما از این خط فرضی فراتر است، احتمالا کاندید خوبی برای عمل کوچک کردن سوراخ بینی یا آلارپلاستی خواهید بود!

بهترین راه برای فهمیدن این که ایراد بینی شما با آلارپلاستی حل می شود یا خیر، مشاوره از جراح زیبایی حرفه ای است. دکتر محسن رشیدی، یکی از بهترین جراحان زیبایی بینی و آلارپلاستی در زاهدان هستند که تا کنون صدها مورد موفق عمل بینی را در کارنامه خود دارند. شما با تماس با شماره زیر، می توانید برای رزرو وقت مشاوره اقدام کنید.

عمل کوچک کردن سوراخ بینی یا آلارپلاستی چیست؟

کوچک کردن سوراخ بینی چگونه صورت می گیرد؟

برای کاهش سایز سوراخ بینی، تقارن و باریک شدن بینی، از بافت پایه آن برداشته می شود. اگر در نظر دارید علاوه بر کاهش سایز سوراخ های بینی تان، جراحی زیبایی بینی یا رینوپلاستی را هم داشته باشید، این کار را می توانید با مشورت با جراح تان انجام دهید.

در صورتی که قصد انجام تنها آلارپلاستی را دارید، می توانید این کار را در مطب یا کلینیک پزشک انجام دهید. این عمل تنها یک ساعت طول می کشد و تحت بی حسی موضعی صورت می گیرد.

جراح شما، برشی بسیار کوچک در محل تلاقی سوراخ های بینی تان ایجاد می کند و قسمتی از آن را بر می دارد. شکل این برش بسته به سلیقه و شکل اولیه سوراخ بینی بیمار، ممکن است مثلثی، مستطیلی و یا الماسی باشد. عمل کوچک کردن سوراخ بینی معمولا زخمی و ردی به جا نمی گذارد و بسیار طبیعی به نظر می رسد. سوراخ های بینی باید متناسب با سایر اجزای صورت بیمار باشد.

دکتر محسن رشیدی، یکی از مجرب ترین جراحان زیبایی هستند که عمل کوچک کردن سوراخ بینی یا آلارپلاستی را به بهترین شکل متناسب با هر بیمار انجام می دهند. تصویر زیر، یکی از نمونه عمل های بینی است که در آن آلارپلاستی نیز انجام شده.

جراحی آلارپلاستی دکتر رشیدی
اینستاگرام دکتر رشیدی را دنبال کنید!

بهبودی پس از جراحی کوچک کردن سوراخ بینی

بهبودی پس از این عمل، از بیماری به بیمار دیگر متفاوت است. معمولا پس از 5 تا 7 روز بیمار باید برای برداشتن بخیه های سطحی به جراح مراجعه کند. بیماران باید انتظار یک خط کوچک قابل مشاهده را داشته باشند، اما این خط به تدریج محو می شود.

زمانی که زخم های ناشی از جراحی بسته شده اند، می توانید با آرایش آن ها را پنهان کنید. جای زخم ها به مرور در محلی قرار می گیرند که دیده نشده و به صورت طبیعی استتار می شوند.

ممکن است در دوهفته اول بهبودی، مقداری قرمزی در اطراف جای زخم وجود داشته باشد. تورم اصلی، پس از سه هفته کاهش پیدا می کند اما باقی مانده آن ممکن است تا یک سال فروکش کند.

شما می توانید بعد از یک روز پس از جراحی فعالیت های روزانه خود را از سر بگیرید و دو هفته بعد، به ورزش بپردازید؛ اما باید به خودتان فشار زیادی نیاورید. بسیاری از بیماران، حدود دو هفته پس از جراحی کاملا احساس راحتی می کنند.

آلارپلاستی چیست؟

قبل از عمل چه مراقبت هایی انجام دهیم؟

برای این که بهترین نتیجه ممکن را از عمل کوچک کردن سوراخ بینی بگیرید، باید این نکات را در نظر بگیرید:

  • از خوردن داروها و مکمل هایی که ممکن است باعث رقیق شدن خون تان شود، پرهیز کنید؛ داروهایی مانند ایبوپروفن، آسپرین، ویتامین E و ناپروکسن.
  • از کشیدن سیگار و قلیان خودداری کنید. تنباکوی موجود در دخانیات می تواند جریان خون شما را کاهش دهد و بهبودی پس از جراحی را به تاخیر بیاندازید.

بیشتر بخوانید: ماساژ مخصوص برای کوچک تر شدن بینی

جراحی کوچک کردن سوراخ بینی چه مزایایی دارد؟

این جراحی برای افرادی که از اندازه سوراخ بینی شان راضی نیستند، بسیار مناسب است. این جراحی هزینه پایین تری دارد و در زمان کمتری انجام می شود. همچنین زمان ریکاوری آن بسیار سریع تر از عمل بینی بوده و مراقبت های آن بسیار کم تر می باشد.

دیگر مزایای این عمل عبارتند از:

  • ایجاد تقارن در بینی
  • هزینه پایین تر نسبت به رینوپلاستی
  • زمان ریکاوری پایین تر
  • زیباتر شدن سوراخ های بینی
  • بهبود اعتماد به نفس
  • بهبود ظاهر کلی صورت
  • ایجاد توازن در صورت

عوارض احتمالی

عوارض احتمالی عمل کوچک کردن سوراخ بینی چیست؟ عمل کوچک کردن سوراخ بینی هم مانند عمل های دیگر عوارضی دارد. همانطور که پیش تر اشاره کردیم، باید انتظار تورم، قرمزی و حتی مقداری خونریزی را داشته باشید؛ اما این عوارض محدود به ناحیه جراحی شده هستند و کاملا طبیعی می باشند. بنابراین شما نیازی به نگرانی ندارید، مگر این که علائم ادامه دار شوند.

در هفته اول جراحی، ممکن است سردرد هم داشته باشید؛ این سردردها می توانند تا چند روز ادامه داشته باشند. اگر این سردردها آزاردهنده بود، می توانید از دکتر تقاضای داروهای مسکن را داشته باشید.

  • بافت اسکار
  • تورم و قرمزی
  • عفونت
  • سردرد خفیف
  • ترشح شدن چرک از ناحیه جراحی شده
  • جاری شدن مایع قرمز رنگ از بینی (می توانید با دستمال جلوی این آبریزش را بگیرید)
  • احساس پر شدن بینی (پس از عمل طبیعی است و با گذشت دو هفته، بهبود پیدا می کند.)

توجه داشته باشید که در صورت ادامه دار شدن این عوارض، باید پزشک تان را با خبر کنید و در سریع ترین زمان، معاینه شوید. همچنین بسیار اهمیت دارد که نزد یک جراح ماهر این کار را انجام دهید تا عوارض بدی را تجربه نکنید و از نتیجه راضی باشید.

هزینه این جراحی چقدر است؟

فاکتورهای زیادی بر روی مقدار هزینه عمل کوچک کردن سوراخ بینی تاثیر دارند. برای مثال میزان تخصص، شهرت، شهر و محل قرار گرفتن مطب تاثیر مستقیمی بر روی قیمت جراحی دارند.

همچنین با وجود نوسانات قیمت ها، این عدد می تواند تغییر کند. برای اطلاع از دقیق ترین قیمت ها، با پزشک جراح مد نظرتان در ارتباط باشید.

توجه داشته باشید که پزشک قبل از معاینه، به شما یک مبلغ حدودی اعلام کرده و پس از معاینه دقیق، این هزینه را محاسبه می کند.

Scroll to Top