جراحی بینی ترمیمی در زاهدان

در صورتی که عمل بینی در زاهدان و اصول آن به درستی انجام نشود و جراح مهارت کافی در انجام جراحی را نداشته باشد با یک نتیجه نامطلوب ، بیمار نیاز به عمل بینی ترمیمی دارد. عمل بینی ترمیمی هنگام ایجاد اختلالات عملکردی و برطرف شدن ایرادات ظاهری انجام می شود. اگر ما را در این مقاله از دکتر محسن رشیدی ، بهترین دکتر ترمیمی بینی زاهدان ، همراهی می کنید حتما برای برطرف شدن این موارد پس از جراحی اولیه بینی و انجام جراحی ثانویه به دنبال اطلاعات کافی هستید. از این رو ما به شما پیشنهاد می کنیم تا پایان این مطالب ما را همراهی کنید تا با چگونگی جراحی بینی ترمیمی آشنا شوید.

 

جراحی بینی ترمیمی در زاهدان - دکتر محسن رشیدی

 

 عمل بینی ترمیمی چه زمانی مورد نیاز است ؟

گاهی اوقات در نتیجه عمل بینی اولیه فرد به دلایل مختلفی مانند تجربه ناکافی پزشک ، دشواری جراحی اولیه و یا هر دلیل دیگری ملزم به انجام عمل بینی ترمیمی می شود. یکی از رایج ترین دلایل جراحی بینی ترمیمی در زاهدان ، مختل شدن سیستم تنفسی بیمار می باشد. بهترین دکتر بینی ترمیمی در زاهدان ، بعد از معاینه دقیق ساختار خارجی و داخلی بینی و مشاوره با بیمار ، می تواند تصمیم نهایی خود را در انجام دادن یا ندادن ، رینوپلاستی ثانویه و کسب نتیجه مطلوب ارائه دهد. یکی از پیچیده ترین نوع جراحی ها ، عمل ترمیمی بینی می باشد. جراحی بینی اولیه ، بهترین زمان برای رفع مشکلات عملکردی و زیبا شناختی این عضو می باشد. در مواردی که عمل بینی اولیه نتیجه تاثیر برانگیزی را برای بیمار فراهم نکند ، روتوش بینی با استفاده از روش های پیشرفته جراحی ، مهارت و تجربه جراح انجام می شود.

بنابراین در پاسخ به این پرسش که در چه مواردی به جراحی بینی ثانویه نیاز است ؟ باید گفت مسدود شدن راه هوایی بینی ، فروپاشی دریچه بینی خارجی و داخلی ، باریک شدن بیش از اندازه نوک بینی ، شکاف کام ، افتادگی استخوان ها و یا غضروف بینی ، افتادگی استخوان و غضروف بینی ، کاهش بیش از اندازه ارتفاع بینی ، تجهیزات ناکافی بینی و ضایعات ناشی از سرطان از مشکلاتی می باشند که به جراحی بینی ثانویه نیاز است.

روش های ترمیم بینی

همان طور که جراحی اولیه با دو متد باز و بسته انجام می شود ، جراحی بینی ثانویه نیز با دو روش باز و بسته انجام می شود. در صورتی که به تکنیک باز نیاز باشد ، در رینوپلاستی ثانویه تغییرات ساختاری انجام می شود. اما در صورت استفاده از متد بسته ، برش هایی در داخل این عضو فقط در جهت رسیدن به ساختارهای بینی ایجاد می شود. در روش باز ، یک برش در بین پل پوستی دو سوراخ بینی به جهت بالا بردن پوست دماغ و برای دسترسی و دید کافی به ساختارهای تغییر یافته ، ایجاد می شود. روش باز یا بسته ، به اولویت جراح بر هر کدام از این متد ها بستگی دارد.

پیوند غضروف در جراحی بینی ترمیمی در زاهدان

اغلب برای اهداف عملکردی و زیبایی عمل بینی ترمیمی ، به پیوند غضروف نیاز است. در عمل اولیه ، تخلیه غضروف بینی بسیار معمول است. استفاده از غضروف دنده و یا گوش رایج ترین منبع پیوند می باشند. شکل گرفتن مناسب این غضروف ها در بینی تحت جراحی ترمیمی ، توسط بهترین جراح بینی زاهدان بسیار حیاتی می باشد.

 

 

زمان انجام رینوپلاستی ترمیمی

بعد از جراحی اولیه ، حداقل بیمار باید یک سال منتظر جراحی بینی ترمیمی در زاهدان با دکتر محسن رشیدی بماند ؛ زیرا در این مدت بینی ، به آرامی در جای خود قرار می گیرد. بسته به پیچیدگی جراحی و وسعت اصلاحاتی که روی بینی ترمیمی انجام می شود ، مدت زمان انجام این جراحی نیز متفاوت می باشد.

کاندیداهای مناسب عمل بینی ترمیمی در زاهدان

به طور کلی ، بیمار می بایست در این پروسیجر ، انتظارات واقع گرایانه از جراحی داشته باشد ، سیگار نکشد ، در سلامت کامل جسمانی و روانی باشد. در واقع می توان گفت ، افرادی که از نتیجه رینوپلاستی اولیه خود راضی نیستند و طی عمل بینی اولیه ، مشکل تنفسی برایشان به وجود آمده ، کاندید مناسبی برای جراحی ترمیمی بینی در زاهدان با دکتر رشیدی می باشند.

جراحی بینی ترمیمی بدون بیهوشی

رینوپلاستی بینی ثانویه ، با بی حسی موضعی و در مطب نیز انجام می شود. اما در صورتی که مشکلات بیشتری در این عضو وجود داشته باشد ، جراحی بینی ترمیمی در زاهدان با دکتر محسن رشیدی ، در اتاق عمل و تحت بیهوشی صورت می گیرد که در کلینیک و یا بیمارستان اجرا می شود.

عمل بینی ترمیمی با بیهوشی کامل

در مواردی که ایراداتی در عملکرد و ظاهر بینی به وجود بیاید ، استفاده از دنده و غضروف لاله گوش برای ترمیم نیاز می باشد. توسط اصول نوین عمل زیبایی بینی ، اکثر ایرادات عملکردی و ظاهری بینی را می توان به خوبی اصلاح کرده و رضایت بیماران را مشاهده نمود.

نکات ضروری قبل از انجام جراحی بینی ترمیمی

در صورتی که قصد انجام عمل ترمیمی بینی یا به عبارتی جراحی بینی ثانویه در زاهدان دارید ، نکات زیر را حتما می بایست مد نظر داشته باشید :

  • توقعی منطقی از نتیجه جراحی بینی ترمیمی داشته باشید.
  • با وجود اینکه رینوپلاستی خود یک جراحی پیچیده می باشد ، با هر بار تکرار آن ، این پیچیدگی بیشتر نیز می شود.
  • اگر ساختار بینی بیمار در جراحی قبلی آسیب دیده باشد و قادر به تحمل عمل دیگری نباشد ، لذا باید حداقل یکسال برای جراحی بینی ثانویه انتظار بکشد و یا از انجام آن صرف نظر کند.
  • در انجام عمل بینی ترمیمی ، هیچ گونه زخمی نباید در این عضو وجود داشته باشد و تمام اسکارهای جراحی قبلی باید به طور کامل ترمیم شده باشند زیرا در این صورت جراحی ترمیمی انجام نمی شود. با وجود هر گونه اسکاری از عمل قبلی ، هنگام انجام جراحی مجدد ، بینی بیمار دچار عوارض خطرناکی می شود.

مزایای عمل بینی ثانویه

  • با جراحی بینی ترمیمی ، ایرادات ظاهری این عضو که طی عمل و یا عمل های قبلی به خوبی برطرف نشده ، اصلاح می شود.
  • رینوپلاستی ثانویه ، به رفع مشکلات ظاهری و نیز عملکردی که در رینوپلاستی قبلی به وجود آمده ، می پردازد.

ایرادات قابل اصلاح در عمل بینی ترمیمی

  • برطرف شدن قوز موجود روی پل بینی که در عمل بینی قبلی به طور کامل رفع نشده
  • افتادگی در نوک بینی که در اثر به کار گیری روش های نادرست به وجود آمده است.
  • بیش از حد سر بالا شدن نوک بینی که در رینوپلاستی قبلی به وجود آمده است.
  • در صورتی که بینی در وضعیت پروجکشن نامناسب و یا برجستگی بیش از حد در نوک بینی قرار گرفته باشد.
  • هنگامی که نوک بینی در عمل قبلی بیش از اندازه کوتاه شده باشد.

 

جراحی بینی ترمیمی در زاهدان - دکتر محسن رشیدی

 

چرا جراحان توصیه بر یکسال صبر برای جراحی بینی ترمیمی دارند ؟

از آنجایی که جراحی بینی بر ساختار غضروفی و استخوانی انجام می شود ، اصلاحات به طور کامل بر روی این بخش ها انجام خواهد شد. جراح بینی ترمیمی خوب در زاهدان ، در این صورت برای اعمال تغییرات و دسترسی به ساختار غضروف ، استخوانی ، موظف به بلند کردن پوست بینی از روی اسکلت آن می باشد. پس از پایان عمل بینی ، یکسال به طور متوسط زمان نیاز است که پوست بینی کامل به ساختار زیرین خود متصل شود و پروسه ترمیم کامل شود. یکی از دلایل مهم دیگر نیز ، متورم بودن بینی می باشد ؛ زیرا با ورم ، ظاهر و نتیجه نهایی این اندام قابل مشاهده نمی باشد. از این رو باید بیماران یکسال صبوری کنند تا بینی شکل نهایی بعد از جراحی قبلی را به خود گرفته باشد سپس اقدام به رینوپلاستی ترمیمی کنند.

مراقبت های بعد از عمل بینی ترمیمی

مراقبت‌های پس از جراحی بینی ترمیمی بسیار حائز اهمیت است و کمک می کند تا فرآیند بهبود و دوره ریکاوری با سرعت و کیفیت بالاتری سپری شده و نتایج جراحی ، سریع تر قابل مشاهده باشد. در ادامه ، راهنمایی برای مراقبت‌های پس از ریویژن رینوپلاستی آورده شده است:

  • استفاده از کمپرس یخ : در 48 ساعت اول پس از جراحی ، می‌توانید از کمپرس یخ بر روی نواحی اطراف بینی استفاده کنید تا ورم را کاهش دهید. این کار را در فواصل زمانی 15 دقیقه ای انجام دهید.
  • استراحت : استراحت کافی از اهمیت بالایی برخوردار است. سعی کنید به مدت حداقل یک هفته از فعالیت‌های فیزیکی شدید یا ورزشی که فکر می کنید به ناحیه بینی تان فشار وارد می کند ، خودداری کنید. در زمان خواب ، سر خود را به سمت بالا بگیرید. این کار را می توانید به راحتی با قرار دادن دو یا چند بالش در زیر سر و قرار گرفتن در حالت لمیده انجام دهید.
  • مصرف مایعات : مصرف زیاد مایعات سالم خصوصاً آب از خشکی مخاط یا گرفتگی بینی جلوگیری می کند.
  • اجتناب از خوردن خوراکی های تحریک کننده : برخی خوراکی هایی که حاوی ادویه های تند هستند ، می توانند باعث تحریک بینی تان شوند. هر چند ادویه ها مواد بسیار مفیدی برای سلامت بدن هستند ولی برای جلوگیری از تحریک بینی ، بهتر است در طول دوره بهبود از خوردن این خوراکی های هر چند خوشمزه ، خودداری کنید.
  • اجتناب از قرار گرفتن در معرض مستقیم نور خورشید : نور خورشید دشمن شماره یک پوست محسوب می شود. بنابراین بهتر است در طول روزهای اولیه بعد از عمل ، از قرار گرفتن در معرض مستقیم نور خورشید تا حد امکان خودداری کنیم.
  • مصرف داروها : داروهای تجویز شده توسط پزشک خود را به دقت مصرف کنید. کوتاهی کردن در مصرف داروهایی مثل آنتی بیوتیک ها ، می تواند خطر عفونت را به همراه بیاورد.

هزینه جراحی بینی ترمیمی در زاهدان با دکتر رشیدی

امکان داشتن هزینه ای واحد در جریان عمل بینی ترمیمی با توجه به متغیر بودن مواردی مانند دستمزد جراح ، مکان جغرافیایی مطب ، نوع کلینیک یا بیمارستانی که جراحی در آن انجام می شود ، دستمزد متخصص بیهوشی ، آزمایشات و غیره در برآورد این مبلغ موثر هستند. بعضی از روند های رینوپلاستی ترمیمی توسط تکنیک های پیشرفته ، روند ی نسبتاً آسان دارند ، در حالیکه بعضی دیگر پیچیده تر و بسیار چالش بر انگیز می باشند. منبع مناسب اخذ اطلاعات دقیق از هزینه جراحی بینی ترمیمی در زاهدان ، سوال کردن از بهترین جراح بینی منتخب بیمار در طی جلسه مشاوره ارزیابی شده و به بیمار ارائه می شود.

آیا جراحی بینی ثانویه درد دارد ؟

عمل بینی ترمیمی از اولیه دردناک تر نمی باشد زیرا آناتومی بینی به اندازه جراحی بینی اولیه تغییر داده نمی شود. عملیات انجام شده در بیماران مختلف در الگوهای متفاوتی از قبیل اصلاح بخش های کوچک بینی ، تغییرات نوک بینی یا ترمیم کامل غضروف و استخوان ، گسترده و متفاوت است. به عبارت دیگر به دلیل متفاوت بودن نوع عملیات یا موقعیت انجام شده در رینوپلاستی ترمیمی ، درد حاصل از این پروسیجر نیز الگوی متفاوتی دارد. به طور کلی جراح بینی ترمیمی خوب در زاهدان ، با تجویز داروهای مسکن برای دوره بهبود اقدام به کنترل درد می کند.

نقش پوست در جراحی بینی ترمیمی

همانطور که می دانید در جراحی زیبایی بینی ، میزان ضخامت پوست از اهمیت بالایی برخوردار است ؛ در عمل بینی ترمیمی نیز ، اهمیت این موضوع بیشتر خواهد شد. به صورت کلی پوست همانند یک کاور اسکلت داخلی بینی را پوشش داده و آن را به بهترین شکل ممکن به نمایش می گذارد. ضخامت پوست در کاهش تورم بینی بعد از جراحی و همچنین پوشش ناهمواری های ساختمان بینی بعد از جراحی نقش مهمی را ایفا می کند. هر چه ضخامت پوست مناسب تر باشد ، تورم بینی زودتر فروکش کرده و ناهمواری های بینی به خوبی پوشش داده خواهد شد و ظرافت های بینی بعد از جراحی بهتر نمایان می شود. در بیمارانی که پوست بینی آن ها ضخیم و چرب است ، احتمال باقی ماندن جای اسکار و برش های جراحی بیشتر است و این موضوع می تواند عمل بینی ترمیمی  در زاهدان را با پیچیدگی های بیشتری همراه نماید.

جراحی ترمیم شکستگی بینی

در مواردی که بینی دچار شکستگی شده باشد و در روزهای نخستین برای جا انداختن بینی اقدامات فوری لازم صورت نگیرد ، جهت اصلاح و درمان شکستگی لازم است ، جراحی ترمیمی صورت بگیرد. اگر میزان شکستگی شدید باشد ممکن است تیغه سپتوم بینی نیز دچار آسیب و پارگی شده و مشکلاتی را در تنفس بیمار ایجاد نماید.

 

عمل ترمیم افتادگی نوک بینی

یکی از مشکلات اصلی بیمارانی که جهت جراحی ترمیمی بینی در زاهدان اقدام می کنند ، در خصوص افتادگی نوک بینی بعد از گذشت چند سال است. این عارضه در زمان های گذشته بیشتر شایع بود و امروزه با بکارگیری تکنیک های جدید و تقویت غضروف های نوک بینی از افتادگی بینی جلوگیری می شود. دکتر محسن رشیدی ، در جراحی ترمیمی نوک بینی در زاهدان ، از غضروف های گوش یا دنده در جهت تقویت و شکل دهی ساختار نوک بینی استفاده می کند ، در صورتی که چارچوب غضروفی بینی به اندازه کافی قوی باشد با گذشت زمان بینی دچار افتادگی نخواهد شد و نیرو جاذبه نمی تواند روی این موضوع تاثیر داشته باشد.

وجود تامپون در عمل بینی ترمیمی

به ماده ای که از پلاستیک یا سیلیکون ساخته شده و به طور موقت برای حفظ ساختار جدید پس از عمل در بینی بیمار گذاشته می شود تامپون نام دارد. تامپون بینی از جنس سیلیکون ، نمونه رایجی است که عموما در جراحی بینی ثانویه مورد استفاده قرار می گیرد. عملکرد تامپون بینی چیزی شبیه به تخته های چوبی در ساختمان سازی محسوب می شود که در آن نقش ستون و فونداسیون را ایفا می کند. تامپون تا زمان بهبود بینی ، شرایطی را برای بافت بینی آسیب دیده فراهم می آورد که توسط آن بهبود به شکلی هموارتر و مطلوب تر پیش می رود. تامپون از چسبندگی بین دیواره های بینی پس از جراحی بینی جلوگیری می کند.

برای پاسخ به زمان برداشت تامپون باید گفت متاسفانه زمان استانداردی در برداشتن تامپون بعد از رینوپلاستی ترمیمی وجود ندارد. برداشت تامپون به دو فاکتور بستگی دارد که عبارتند از :  نوع جراحی بینی انجام شده و ترجیح پزشک در انجام این پروسیجر. گاهی تا یک هفته تامپون در بینی باقی می ماند. به طور کلی تامپون سیلیکونی بینی برای جراحی های بینی طراحی شده که دارای بافت و ساختار نرمی می باشند. اندازه آن با اندازه بینی ، قابل کوچک کردن می باشد. در صورتی که بینی به خشکی دچار نشده باشد ، تامپون بدون درد و به راحتی از بینی خارج می شود. در صورت چسبیدن تامپون به بخیه ها قطعاً ناراحتی ایجاد می شود. جراح هنگام خارج کردن تامپون از بینی ،  آن را آغشته به کلرور سدیم می کند. سپس با نرم و چرب شدن تامپون ، بدون تجربه درد اقدام به خارج کردن آن از بینی می کند. لازم به ذکر است که استفاده از تامپون بعد از پروسه عمل بینی در همه شرایط ضروری نیست و برخی از پزشکان از تامپون در جراحی زیبایی و ترمیمی بینی خود استفاده نمی کنند. دکتر محسن رشیدی ، از جمله جراحان خوب برای عمل ترمیمی بینی در زاهدان نیز ؛ از تامپون استفاده نخواهد کرد که این موضوع موجب می شود تا بیمار دوره نقاهت راحت تری داشته باشد ؛ چرا که به دلیل استفاده از تامپون مسیر تنفسی مسدود شده و این موضوع احساس ناخوشایندی را در بیماران ایجاد می کند.

خطرات عمل ترمیمی بینی

عمل ترمیمی بینی در زاهدان ، مانند هر جراحی دیگری ، می‌تواند خطرات و عوارض خاص خود را داشته باشد. برخی از مهم‌ ترین خطرات و عوارض احتمالی عمل ترمیمی بینی شامل موارد زیر می ‌شوند :

  1. عفونت : هر جراحی می‌ تواند خطر عفونت را به همراه داشته باشد و عمل ترمیمی بینی نیز از این قاعده مستثنی نیست. عفونت‌ ها ممکن است نیاز به درمان با آنتی ‌بیوتیک ‌ها یا حتی جراحی مجدد داشته باشند.
  2. خونریزی : بعد از جراحی بینی ترمیمی ممکن است خونریزی رخ دهد. این خونریزی می ‌تواند خفیف باشد یا در موارد نادر به خونریزی شدید منجر شود که نیاز به مداخله پزشکی دارد.
  3. التهاب و ورم : پس از عمل بینی ترمیمی ، التهاب و ورم در ناحیه بینی و اطراف آن طبیعی است. این ورم ممکن است چند هفته تا چند ماه طول بکشد.
  4. باقی ماندن جای زخم : در بعضی موارد ، جای زخم ‌ها ممکن است به خوبی بهبود نیابند و اسکارهای قابل مشاهده باشند.
  5. ناراحتی‌ های تنفسی : ترمیم بینی نیز گاهی می‌ تواند منجر به مشکلات تنفسی شود ، به ویژه اگر ساختارهای داخلی بینی به درستی ترمیم نشوند.
  6. عدم رضایت از نتایج زیبایی : گاهی ممکن است بیمار از نتیجه نهایی جراحی ترمیمی نیز ناراضی باشد و بینی به شکلی که انتظار داشته به نظر نرسد.
  7. حساسیت به مواد بیهوشی : حساسیت یا واکنش ‌های نامطلوب به مواد بیهوشی عمومی یا موضعی ممکن است در برخی بیماران رخ دهد.
  8. عدم تقارن : با توجه به مشکلات ناشی از از جراحی بینی اولیه ، ممکن است عدم تقارن در بینی وجود داشته باشد و تمامی مشکلات ایجاد شده در عمل اول به صورت کامل برطرف نشود.

مهم است که قبل از تصمیم ‌گیری برای انجام جراحی ترمیمی بینی در زاهدان ، تمامی این خطرات و عوارض را با جراح خود بررسی کنید و مطمئن شوید که جراح شما تجربه و تخصص کافی در این زمینه را دارد. همچنین ، پیروی دقیق از دستورالعمل‌ های پس از عمل و مراجعه منظم به پزشک برای پیگیری ‌های بعدی ، می ‌تواند به کاهش خطرات و دستیابی به نتیجه مطلوب کمک کند.

0 0 رای ها
امتیازدهی
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 دیدگاه
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
پیمایش به بالا